A duguláselhárítás közben is lehet egy jót beszélgetni

Fő a biztonság és az óvatosság, én mindig ezt mondom. Pici korom óta így neveltek, ezt a mintázatot láttam, így ez ivódott belém. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy én kicsit jobban odafigyelek mindenre és óvatosabb vagyok, mint mások. Erre szokták mondani, hogy kétszer is átgondolom a dolgokat.

A munkámból kifolyólag meg pláne oda kell figyelnem mindenre, hiszen egy gyógyszeripari vállalatnál dolgozok a laborban, ahol maximálisan meg kell felelnünk a speciális elvárásoknak és pontosan ezért kell egy különleges védőruhát vagy munkaruhát viselnünk, valamint külön ehhez a munkához kifejlesztett védőfelszerelést.

Pont erről beszélgettem a vízszerelővel, aki a múltkor járt nálam, ugyanis sikerült egy jó kis dugulást okozni, úgyhogy ki kellett hívnom. Ő is elmondta, hogy a munkájukhoz olyan munkaruhát használ, ami nem csak, hogy kényelmes kell hogy legyen, de emellett még praktikusnak is kell lennie.

A szerelőt egyébként a vizgazfutesszerlo24.hu oldalon találtam, vagyis őket hívtam föl a dugulással kapcsolatban és tőlük érkezett. Nagyon nyitott személyiséget ismerhettem meg benne, mert a munkaruházat mellett másról is szívesen beszélgetett a munkája közben, mint például jelenleg hogyan alakulnak a duguláselhárítás árak Budapest és Pest megye területén.

Nagyon korrekt árat számolt fel és ami a legfontosabb, hogy a cég garanciát vállal az általa elvégzett munkára. Ez a gyakorlatban 1, 2 vagy akár 5 éves garanciát is jelenthet, attól függően, hogy milyen típusú munkát csináltak. Külön kihangsúlyozta, hogy abban az esetben, ha az általuk végzett munkával vagy alkatrésszel kapcsolatban lenne bármilyen probléma, akkor csak hívjuk azonnal és megpróbálják minél hamarabb orvosolni. Viszont kiemelte, hogy náluk az egyik legfőbb garancia az maga a szaktudás, amit az elmúlt évtizedek alatt szereztek, így szinte nincs olyan, amit ők ne láttak volna.

duguláselhárítás árak Budapest

A másik fontos tényező, amikor valaki a vizgazfutesszerelo24.hu-t veszi igénybe az a számla kérdése. Vagyis pont ez a lényeg, hogy a számla náluk nem kérdés, hiszen az elvégzett munka után automatikusan már készül is a számla. Szerintem azt mondanom sem kell, hogy ez egy csomó másik cég esetében sajnos nem magától értetődő. Már biztosan rengetegen találkoztunk olyan munkással, akinek esze ágában sem volt számlát vagy esetleg nyugtát adni. És persze, amikor valami probléma volt az általuk elvégzett munkával, már nem lehetett utolérni őket. Ez itt elő sem fordulhat, hiszen náluk a számla természetes, ami azért is fontos, mert a szereléseket és javításokat csak a megfelelő számla ellenében lehet elszámolni a lakás vagy ház biztosításának terhére. Az ő általuk kiállított számlákat az ország összes biztosítója elfogadja, minden probléma nélkül.

Egyébként a céget a honlapon található telefonszámon érjük el, amelyet a nap 24 órájában lehet hívni, mert legyen az nappal vagy éjszaka, ők bármikor ki tudnak menni a címre. Kérhetünk visszahívást is, melyhez a nevünket, az email címünket, a telefonszámunkat kell megadni és egy rövid üzenetben kifejteni, hogy milyen problémával kapcsolatban kérjük a visszahívást.

Az én véleményem szerinte minőségben és a duguláselhárítás árak Budapest viszonylatában abszolút felveszik a versenyt a konkurenciával.

Ruha Blog