Munkaruhák katonás rendszerben

Anyukám vásárolja édesapám részére a munkaruhákat, neki fontos és a munkájához elengedhetetlen, hogy mindig biztonságban tudja a bőrét, és a lábfejét. Ezért anyukám, mindig igyekszik a lehető legjobb minőségű munkaruházatot megvásárolni, hogy a hegesztés és köszörülés során kipattantó szikráktól apukámat megvédje. Fontos, hogy a jó minőség legyen, mert minden napos használatot bírnia kell, nem arról van szó, hogy heti pár órát vannak használatban a ruhadarabok, hanem tényleg nagy igénybevételnek vannak kitéve. Sőt apukám is igényli azt, hogy ne kelljen minden félévben új ruházatot hordania, mivel kiégnek a nadrágjai, ezért elengedhetetlen a kiváló, tartós minőség. Ezért a minőségért anyukám sok helyen megfordult míg talált egy remek munkaruházatot forgalmazó nagykereskedést, ahol tartós árucikkeket árulnak.

Nagyon kedveli a boltot és ha szükségük van valamire mindig oda megy beszerezni. A múltkor is ellátogatott a boltba de zárva volt felújítás miatt, ezért ahogy az ajtón lévő kiírásban is foglaltatva volt, visszalátogatott hozzájuk a következő héten. Mikor belépett egy héttel később az üzletbe, látta, hogy új salgó polcrendszerrel lettek gazdagabbak, más lett a bolt elrendezése.

Salgó polcrendszer miatt nagyobb lett a tér, a termékek jobban megtalálhatóak, átláthatóvá vált az üzlet. Ezt a nagy változást meg is említette a pénztáros- üzletvezetőnek, már jól ismerik egymást , mivel évek óta náluk vásárol anyukám. Az üzletvezető el is mesélte anyukámnak, hogy ne tudja meg milyen régóta tervezték ezt a beruházást, hogy átalakítják kicsit a boltot, jobban strukturáltabbá teszik, hogy minden vásárlójuk számára egyértelműen kategorizálva lehessenek a termékek, ezáltal megkönnyítve a vásárlást, és a vásárlási idő is lerövidülhet.

Salgó polc remek választásnak mutatkozik adta anyukám az üzletvezető tudtára a pozitívan visszajelezve, hogy ő is könnyebben találta meg azt a nadrágot, melyet apukám számára vásárol éppen.

Az üzletvezető örömét fejezte ki, mert sok munkájuk és idejük van abban, hogy megtalálták, azt a céget, akiktől megrendelték ezt a remek salgó polcrendszert. Az interneten találtak rájuk, miután már majdnem feladták a keresést, lehet, hogy túl sok elvárást támasztottak a szállító céggel szemben, de végül mégis találtak egy számukra is megfelelő, minden igényt kielégítő céget, akik ilyen remek minőségben leszállították a salgó polcokat.

A honlapjukon számos polcrendszert forgalmazó cégnél azért esett a választás a salgó polcra, mert nagy teherbírású, könnye pakolható, és időálló anyagból készül. Ahogy azt a cég nagyon vásárlóbarát honlapján is olvasták a termékleírásban, ami nem csak azt tartalmazza, hogy milyen anyagból áll az éppen aktuálisan szemügyre vett termékük, hanem azt is leírták, hogy milyen típusú raktárhelyiségekbe ajánlják az egyes termékeiket. Ez nagy segítsék az érdeklődök számára, mivel el tudják dönteni, hogy arra a célra, melyre nekik szükségük van megfelel- e termék. Az üzletvezető kiválasztotta a salgó polcot, majd árajánlatot kért.

Salgó polc árajánlatát a cég úgy tudta megadni, hogy egy felmérő szakembert küldtek hozzájuk, akik pontosan felmérte milyen elrendezésben, mekkora salgó polcra lenne szükségük, majd a felmérés után egy részletes árajánlatot kaptak a cégtől, mely annyira kedvező volt, hogy rögvest éltek is a lehetőséggel és meg is rendelték a polcok legyártását.

Szuper lehetőség volt ez, melyet, kár lett volna, ha kihagynak, állítja az üzletvezető. Nem más miatt mondja ezt, mivel a történetet folytatta, és anyukám számára kiderült, hogy miért is választották ezt a remek céget. Nem másért minthogy, minden egyes a polcrendszerhez kapcsolódó munkamozzanatot a cég magára vállalt, legyen szó a legyártásról, leszállításról, és a raktárhelyiségben való összeszerelésről. Egy kompakt szolgáltatást kapott a munkaruhákat forgalmazó cég, semmivel nem kellett törődnie, csak azzal, hogy birtokba vegye a polcokat. Nem kellett külön időt és energiát áldozniuk, hogy a szállítás napjára összeszerelő szakembereket kerítsenek, akik olyan precízen és pontosan dolgoznak, mint a forgalmazó cég emberei. Mivel a cég mindent maga vállalt, az üzletpolitikájukból kiindulva, így tudnak teljes mértékben garanciát vállalni, a polcokra és munkájukra is egyaránt.
Az üzletvezető nagyon elégedett a munkájukkal és a polcrendszer minőségével egyaránt.

Ruha Blog