Csak innen vásárolok a nyomtatómhoz

A cégem nyomtatatással foglalkozik. Bármit kinyomtatunk, de időnként mégis azt látom, hogy nem megy úgy az üzlet, ahogy én azt igazán szeretném, és nem arra gondolok, hogy pénzéhes vagyok, egyszerűen valami nem működik. Olvastam a munkahelyi egyenruha pozitív kihatásairól, hogy sokkal rendezettebb benyomást kelt a vevőkben, ha látszik a munkatársaimon, hogy együtt dolgozunk így aztán befektettem pár egyen pólóba és nagyon pozitív hatása volt ennek a lépésemnek.

Megnőttek a kiadásaim, de most már azért, mert a bevételeim is egyre gyarapodnak, ahogy az olvasmányaimból szerzett tudást beépítem a cégem mindennapjaiba.

Egyre gyakrabban látogatom a https://nyomtatoalkatresz.hu/toner weboldalt, hogy tonert vagy patront vegyek a nyomtatóimhoz, de nem csak a céges nyomtatókba vásárolok, hanem a saját, otthoni készülékembe is. Ez számomra fantasztikus érzés, hogy két-három naponta rendelhetek, mert ez mutatja azt, hogy jól megy az üzlet. A sok rendelés közben pedig nem kell azon aggódnom, hogy vajon mennyire drága lesz ennek a szállítási költsége, mert ingyenes. Azt hiszem, ezt nem csak, mint vállalkozó mondhatom pozitív tulajdonságnak, hisz mindannyian szeretjük az ingyenes dolgokat. Ráadásul sokan nem szívesen fizetnek a szállításért, amikor egy üzletben vásárolva, nincs semmilyen plusz költség.

Természetesen az olcsó megoldás nem mindig jó megoldás, de itt kiszámíthatóan meg jön a rendelés utáni egy-két napban – amennyiben megjelenik a zöld pipa a termék mellett -, ami belátható, hogy számomra nagyon fontos, mert ha nem érkezik meg időben az azt jelenti, hogy nem tudok dolgozni. Ez olyan lenne, mintha a kőműves tégla nélkül akarna házat építeni, egyszerűen nem működik. Szerencsére ilyen problémám még sose fordult elő a https://nyomtatoalkatresz.hu/toner oldalról rendelt termékekkel. Nem csak időben érkezik meg, de a minősége is remek. Külön dicséretet érdemel az, hogy nem csak eredeti tonereket és patronokat lehet itt kapni, hanem utángyártott verziókat is. Ez szerintem azért jó, mert kínálnak egy olcsóbb, de minőségben közel azonos alternatívát, így pedig az is tud vásárolni, aki nem szeretne túl sokat fizetni érte, mert például csak írásos dokumentumokat nyomtat. Otthonra én is utángyártott termékeket szoktam vásárolni.

Ha pedig már a fizetés is szóba jött: ezt meg lehet tenni utánvéttel, utalással, illetve készpénzzel is.

Valószínűleg el tudják képzelni, hogy mennyiféle nyomtató és hasonló gép van egy olyan cégnél, ami tényleg bármit elvállal, ha nyomtatásról van szó.  Ez a másik, ami egy nagyon pozitív tapasztalat volt, hogy ennél a cégnél megtalálok mindent egy helyen. Nehéz helyzet az, amikor több oldalról kell összeollózni, hogy mire van szükséged és mindenhol külön kell fizetni szállítási költséget. Idegtépő munka és rengeteg idő. Este egy hosszú munka után még felkutatni 10 oldalt és mindegyikről egy dolgot rendelni, mert nincs máshol. Amikor rátaláltam a fentebb említett oldalra ezek a procedúrák lerövidültek néhány kattintásra és utána egy átvételre. Ez mindenképpen könnyebbséget jelentett és lett idő más fontos dolgokra is.

Azt egyébként érdemes tudni a házhozszállításról, hogy GLS futárszolgálattal működik, de van lehetőség a megrendelt csomag átvételére GLS CsomagPonton is, ha valakinek az szimpatikusabb. Ennek is megvan a maga előnye, hiszen nem kell várni a futárra.

Egyébként, nekem annyira bevált a nyomtatoalkatresz.hu, hogy már több ismerősömnek is ajánlottam, sőt, mi több, az oldalukon található egy blog is, aminek segítségével vásároltak nyomtatót a szüleim is, pedig nem igazán értenek ezekhez a modern dolgokhoz.

Ruha Blog