A férjem szerint is jó vétel volt a sport babakocsi

A férjem nagyon precíz és rendes. És nagyon jól néz ki a munkaruhájában, hiszen rendőr. Tudjuk, hogy a rendőrökkel kapcsolatban van ez a negatív sztereotípia, de ő az élő példa rá, hogy ezeknek a fele sem igaz. Nagyon becsületes, és nagyon jól végzi a munkáját. És sokat sportol, jó kondiban van, és nem veti meg a futást sem. Odafigyel a részletekre, szerintem egy jó nyomozónak is elmenne. Aztán szóba került a gyerekvállalás. Először tartózkodott tőle, de idővel aztán már ő szerette volna jobban.

A gyerek egy csodálatos dolog, de sok mindennel jár. Sok mindent kell venni, sok idő és pénz. De megéri!

Először úgy volt, hogy az egyik barátnőm, akinek van egy szuper babakocsija, odaadja nekünk, de aztán kiderült, hogy bár beígérte, már eladta. Nagyon mérges voltam rá, aztán pedig úgy voltam vele, hogy megértem, kellett neki a pénz. Mi pedig már a gyermek érkezésének küszöbén voltunk.

Aztán mit ad az ég, találtam egy jó weboldalt, ahol rendkívül olcsó sport babakocsik voltak, amelyek több mint 6 színben elérhetőek. És rendkívül kicsire össze lehetett hajtogatni, tökéletesen praktikus! Még hiteles videókat is találtunk, amelyeken bemutatják, hogyan lehet egyszerűen használni a babakocsit.

Nagyon tetszett, így hát azonnal beraktam a kosárba és meg is rendeltem. Nagyon gyorsan kihozták a babakocsit, és rendkívül egyszerű volt összeszerelni. A férjemnek mikor elmondtam, hogy mennyibe került ez a csoda, leesett az álla:

  • Tényleg csak ennyi?
  • Tényleg.
  • Na, akkor az a barátnőd, aki végül nem adta kölcsön az övét, irigy is lehet, mert ez a babakocsi sokkal jobb!

És a férjemnek igaza volt. Mint mindig.

Ruha Blog