Munka után jól jön egy kis hideg ital

Már egészen megszoktam a munkaruhámat – véd, ápol és eltakar, és tényleg egészen kényelmes. Ez az első állásom, ahol szükség van ilyenre. De sok más dologban is úttörő a szememben a cég. Például korábban olyannal még sosem találkoztam, hogy egy teli italhűtő várja a dolgozókat a munka között tartott szünetekben, mindenféle költség és mennyiségi korlátozás nélkül. Sokkal jobb így dolgozni, hogy ilyen kis extrákban részesülünk! Egész kis profi berendezés amúgy, a kollégám (a beszerző) mondta, hogy egy online áruházban, az rdealer.hu-n találta az italhűtőt tök jó áron, ami még a főnöknek is nagy megelégedettségre adott okot. Az oldalon ráadásul használt és vadonatúj termékeket is forgalmaznak, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájára szabott árucikkeket. Egyébként alapvetően professzionális konyhai berendezésekkel foglalkoznak, amelyeket leginkább éttermekben illetve különböző, ilyen jellegű vállalkozásokban lehet leginkább hasznosítani, de szerintem lakossági használatra is abszolút menő termékeik vannak.

Ami az egyik legmeglepőbb volt számomra, hogy az Rdealer még a használt árucikkekre is vállal garanciát, mégpedig három hónapnyit. Ez az új termékek esetén egy teljes év. A termékek több főmenü szerint vannak kiválogatva, mint például csomagolástechnika, sütőipari gépek és kiegészítők – összesen íz menü alatt tudjuk felfedezni a kínálatot.

Szerintem mindenképpen érdemes ellátogatni a honlapra, ugyanis akár kisebb konyhai kiegészítőket keresünk, akár gépi berendezésben gondolkodunk, nagyon jó áron kaphatunk igazi minőségi termékeket.

Ruha Blog