A munkaruhánál szívesebben viselek rieker cipőt

Sok olyan szakma van, amelynél kötelező a munkaruha használata. Bizonyos helyeken az egységesség hangsúlyozása végett, míg máshol a kényelem és a praktikum miatt, bizonyos területeken pedig a munka közbeni cipő-, illetve ruhaviselet, valamint a különböző munkavédelmi kiegészítők használata kötelező, előírások által szabályozott. Az én hivatásom is ilyen, és bár tudom, hogy a munkaruha tulajdonképpen engem véd, azért mégis nagyon örülök, amikor végre átöltözhetek “civilbe”, és előkerülnek a kedvenc ingeim, az örök klasszikus farmer és valami kényelmes sneaker. Ez utóbbit általában online rendeléssel szerzem be, a Cipomarket.hu oldalról, ahol az egyik kedvencem a rieker cipő. A rieker cipők extra kényelmet biztosítanak a megfáradt lábaknak, emellett számos fazonban és színben vásárolhatóak meg, férfi és női kivitelben is.

Azért is érdemes megtekinteni a rieker cipők kínálatát a Cipomarket.hu-n, mert most különösen kedvező áron lehet ezekhez a lábbelikhez jutni. Értékcsökkentett termékek esetén (például kirakati darab) akár 70%-os kedvezményt is kaphatunk, míg egyéb darabokat akár 40%-os árleszállítással szerezhetünk be.

Akár egy szép csizmát szeretnénk, felkészülve a következő szezonra, vagy az átmeneti időben megkoronáznánk öltözékünket egy csodás bakanccsal vagy sportcipővel, a Cipőmarketen biztosan találunk olyat, ami a kedvünkre való.

Én nagyon szeretem az oldalt, mert egyrészt nagyon gyakran vannak kedvezményes ajánlataik, másrészt kényelmes számomra, hogy a GLS házhoz szállítja a csomagomat. Az oldalon található márkánkénti mérettáblázat sokat segít abban, hogy biztosan a számunkra megfelelő méretű cipőt rendeljük. Szerintem szuper dolog, hogy az online nézelődést követően pár napon belül már meg is kapom a kiválasztott terméket.
Ha sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket, akkor kellemes nézelődést kívánok a webshopban!

Ruha Blog