Munkaruhák a tisztítóban, s a rendelés leadva

Rengeteg dolgom van erre a hétre, mert a jövő héten a párommal szabadságon leszünk. El kell vinnem a férjem munkaruháját a tisztítóba, mert a szabadság után egyből a munkába kell mennie. Emellett megígértem a húgomnak, hogy a kisgyerekeinek rendelek néhány dolgot a kedvenc bababoltunkból. Annak idején én is sokat rendeltem onnan.

Szóval összeszedtem magam és felpakoltam a sok munkaruhát, felcímkéztem őket, már csak le kell adnom gyorsan. Miután hazaérek el is kezdem a rendelést. Egy elég nagy listát írt össze nekem a testvérem, mert ritkán vásárol a LordShop hu oldalról, de akkor nagyon sokat.

Ez a bababolt, a LordShop hu már évek óta a kedvencünk. Rengeteg termék kapható a webshopban. Már sok éve rendszeresen vásárolunk innen. Pontosan 1995. óta van a piacon a cég, ami export és import, kis és nagykereskedelmi vállalkozás. Amióta a cég ellátja a magyar piacot termékekkel, folyamatosan bővül a vásárlók köre és egyre több termék érhető el a webshopban is. A LordShop hu megtalálható a Facebookon is.

Minden alkalommal megnézem az akciós termékeket, mert sokkal jobban megéri így megvásárolni őket, mint rendes boltban. Nagyon szeretem az akciós csomagajánlatokat is. Most éppen van pelenka csomag, nedves törlőkendő csomag, próbacsomag is. Sok különböző méretben és értékben vannak összeállítva azok a csomagok, amelyeket a leggyakrabban vásárolnak meg az emberek. Így hát sokkal jobban megéri megvenni a csomagot, mintha egyesével venné meg az ember a termékeket.

Testvéremnek is veszek tehát kedvezményes pelenka csomagot, amiben van még nedves törlőkendő is. A listán szerepel még naptej nekik és a kisgyerekeknek is, tusfürdők, samponok, babák fürdetéséhez való termékek, szájápolási termékek, fogkrémek és szájvizek, női és férfi kozmetikumok a testvéremnek és a férjének is. Mi is innen szoktunk rendelni még a mai napig kozmetikumokat és háztartási cikkeket is. A gyerekek megnőttek, így már nincs szükség a bababolt részére a webshopnak, viszont annyira megszerettük az oldalt, hogy még mindig innen rendelünk.

Legutóbb takarító szereket, konyhai eszközöket, mosószert és öblítőt is vettem. Továbbá borotválkozáshoz eszközöket, egészségügyi termékeket, mint a fültisztító pálcika és a betétek. Vettem még sebtapaszokat, ragtapaszt, hiszen erre mindig szükség van egy háztartásban. Sok márka termékei elérhetőek a honlapon, olyanok mint az Ajax, a Baba, az Ariel, a Bady Care, a Coala, a Captain, a Cif, a Denim, a Nivea, a Gliss Kur, a Lenor, az Office, a Pur, a Rexona, a Silan, a Syoss, a Vanish vagy például a Zewa. De ez csak egy töredéke a rengeteg márkának, amik a webshopon megtalálhatóak.

Ruha Blog