Ki ne szeretne divatos egyenruhát viselni?

Diákként sokat dolgoztam különböző éttermekben. Mindig utáltam, hogy egyenruhát kellett viselni. Természetesen nem magával a ruhával volt problémám, hanem a ruha kinézetével. Soha nem értettem, hogy ezeket a munkaruhákat miért nem tudják kicsit szebbre tervezni…

Éppen ezért nagyon megörültem, amikor később a divatiskolában egyszer azt a feladatot kaptuk, hogy tervezzünk munkaruhát. Talán éppen ez volt az oka, hogy a divattervező képzésre jelentkeztem: mindig érdeklődve tekintettem a divatra és az emberek öltözködésére, még akkor is, ha nem szándékosan figyeltem erre. Nem volt ez másként a munkaruhával kapcsolatban sem, így hát örömmel láttam neki a feladatnak.

Innen jut eszembe, hogy ekkor történt az is, amikor az egyik vizsgámra igyekeztem és elromlott a légkondi az autóban. Még kezdő vezető voltam, és aznap a szüleim kocsijával mentem be az iskolába. Nagyon megijedtem, amikor elromlott a légkondi; azt hittem, hogy rosszul csináltam valamit. Később azonban éppen emiatt találtam a neten egy autószervizt, ahová a mai napig is járunk.

Szóval amikor hazamentem a vizsgám után, keresgélni kezdtem, hogy hová vihetnénk szervizbe a kocsit. Így találtam rá a Méta Autószerviz honlapjára. Mivel minden egyszerű és könnyen megtalálható volt a weboldalon, gyorsan rátaláltam a klímával kapcsolatos szolgáltatásokra. Nagyon részletesen le volt írva, hogy milyen problémák esetében érdemes szerelőhöz fordulni, melyek azok a jelek, amik a klíma meghibásodására utalnak, illetve milyen időszakonként lehet érdemes klímatöltés, tisztítás, és fertőtlenítés elvégzése. Amennyiben ózonos fertőtlenítést szeretnénk csináltatni, nem muszáj időpontra menni, mivel több ózongenerátor is található a műhelyben. Ha Klímatöltés válik szükségessé, mindenképpen időpontot kell foglalnunk. Az időpontfoglalást könnyedén elintézhetjük online formában. Szerintem nagyon praktikus, gyors, és egyszerű ez a megoldás. Elkerülhető vele a sorban állás és az órákig tartó telefonálgatás is.

Klímatöltés

Nemcsak Klímatöltés, hanem még számos egyéb szolgáltatás is elérhető itt. A “Szolgáltatások” cím alatt találhatjuk meg az összes kategóriát, képekkel is illusztrálva. Foglalkoznak futómű beállítással, gumicserével, kuplung, fék, lengéscsillapító javításával, olajcserével, és még sok minden mással.

A szolgáltatások árait is megtalálhatjuk egy külön erre a célra szánt oldalon. Az árak teljesen egyértelműen vannak közölve, és jól olvashatóan, kategóriák szerint csoportosítva tekinthetjük meg őket.

A weboldalhoz csatoltak galériát és egy blogot is. A galéria segítségével egy kis betekintést nyerhetünk a szerviz belsejébe. A véleményem szerint ez nagyon fontos, mert sok vásárló szeretni előre megnézni, hogy mire számíthat egy-egy termék vagy szolgáltatás esetében. Egy autószerviznél is sokak számára lényeges lehet, hogy lássanak néhány képet a helyről. A blog szintén kifejezetten hasznos. Itt különböző érdekes cikkek találhatók. Olvashatunk rajta árak alakulásáról, alkatrészek működéséről, kaphatunk szervizeléssel kapcsolatos tanácsokat, illetve szerelési folyamatok érthető leírását is megtekinthetjük.

Ritkán látni olyat, hogy egy autószerviz honlapjának szerkesztésére ennyi energiát és figyelmet fordítanak. Talán nekem azért is tetszett meg különösen, mert van érzékem a divat és a tervezés irányába. Fontosnak tartom, hogy ha már egy cég (legyen szó akármilyen vállalatról) úgy dönt, hogy honlapot hoz létre magának, akkor fordítsanak kellő figyelmet az oldal tervezésére. Ez a Méta Autószerviz esetében nagyszerűen megvalósul. A szerelésben kevésbé jártas ügyfelek is könnyen el tudnak igazodni a honlapon, és sok tippet, magyarázatot olvashatnak. Kifejezetten tetszik nekem az is, hogy nagyon sok képet helyeztek el a weboldalon. Nemcsak a galériában és a blogcikkekben találhatóak képek, de az egyes szolgáltatások bemutatásához is csatoltak néhányat. Véleményem szerint ezek nagyon feldobják az egész felület megjelenését.

Ruha Blog