Ha divatos, női bőrtáskáról van szó, akkor csakis a www.bagbox.hu jöhet szóba!

A munkámból kifolyólag kénytelén vagyok munkavédelmi ruhákat hordani, hiszen olyan helyen dolgozom, ahol a biztonság az elsődleges szempont, és nem a kinézet. Szeretem a szakmámat és nem zavar, hogy elegáns magassarkú helyett munkavédelmi cipőben kell dolgoznom, de ennek kompenzálásaképp a szabadidőmben igyekszem minél nőiesebben és csinosabban öltözködni, mert azért erre is van igényem.

Nemcsak a szép ruhákat és cipőket, hanem a táskákat is szeretem, hiszen azok is fontos részét képezik az ember megjelenésének. Ha teljesen őszinte szeretnék lenni, akkor be kellene vallanom, hogy a táskák iránti rajongásom talán már mániának tekinthető, hiszen rengeteg lapul a szekrényemben. Ez egyrészt azért van így, mert szeretem, hogyha a táskám harmonizál a cipőmmel és az öltözékem egyéb darabjaival, másrészt pedig azért is van sok darabom, mert minden alkalomhoz és szituációhoz más táska illik.

Koncertre például egy vállon átdobós, kicsi táska a legpraktikusabb, színházba és „kiöltözős helyekre” kimondottan elegáns darabra van szükség, a mindennapokban jól jön egy nagyobb, praktikusabb táska, amibe minden fontos használati eszköz belefér, amikor meg éppen sportos napot tart az ember és melegítőt húz edző cipővel, akkor ahhoz is kell egy anyagában és stílusában is hozzá illő darab. Ez már helyből négy táskát jelent, de hát mindannyian tudjuk, hogy a legtöbb nőnek ennyi nem elég. Kell a változatosság, hogy egy szezonon belül is legalább kettő közül lehessen választani, arról nem is beszélve, hogy még a legjobb minőségű táskák is néhány év után már nem úgy néznek ki, mint újkorukban, néha megérnek a nyugdíjazásra és a lecserélésre.

Az egész családom tudja, hogy rajongok a táskákért, ezért többször is megesett már, hogy egy-egy rokontól, de akár még közeli ismerősöktől is, táskát kaptam ajándékba. Alapvetően ez nem egy rossz gondolat, de azért sok különbség van táska és táska között, szóval ha valaki nem ismeri igazán az ízlésemet, akkor benne van a pakliban, hogy olyat választ, ami nem tetszik nekem. Igaz, hogy ilyesmi eddig mindössze kétszer esett meg, de cserében azok akkora mellé lövések voltak, hogy a mai napig nem értem mi járt az ajándékozó fejében, mikor úgy döntött, hogy az adott darab nekem való.

A legjobban azt szeretem, mikor magamnak vehetek táskát. Van például egy kedvenc honlapom, a www.bagbox.hu, amit mindig szívesen böngészek, ha táska vásárlásról van szó. Nagyon gazdag a kínálatuk, ezért még sosem esett meg velem olyan, hogy ne találtam volna náluk olyan táskát, amire vágytam. No meg persze webáruház révén az is nagyon fontos, hogy mennyire megbízhatóak, de szerencsére a www.bagbox.hu nagyon megbízható, még sosem kellett csalódnom bennük. Korrekt áraik vannak, a megrendeléseket hamar feldolgozzák, a kiszállítással minden rendben szokott menni és a kézhez kapott áru mindig hibátlan, sértetlen, olyan, mint a képen.

Így, hogy ennyire meg vagyok elégedve a bagbox-szal, az utóbbi pár hónapban már mindig tőlük rendeltem táskát. Ráadásul nemcsak a klasszikus értelemben vett táskákat árulnak, hanem pénztárcákat és bőröndöket is, szóval ha az embernek éppen ilyesmire van szüksége, akkor a kínálatukban ezeket a dolgokat is megtalálja.

Ruha Blog