Munkaruha plusz cégautó. Tetszik az új munkahelyem

Eljött annak is az ideje, hogy munkát változtassak. Szerettem a régi munkahelyemen dolgozni, de már úgy éreztem, hogy elegem van az egészből. Az a kezdeti lángolás, amit éreztem teljesen elmúlt. Már nem jártam be olyan szívesen dolgozni, mint rég, sőt néhanapján kifejezetten azt éreztem, hogy utálok bemenni. Idegesítettek az emberek, idegesített a környezetem, de legfőképpen az, amit csinálnom kellett. Majd rájöttem, hogy kiégtem. Amikor ezt elmondtam a főnökömnek, azt reméltem, hogy majd valami új feladattal fog megbízni, vagy esetleg áttesz egy másik munkakörbe, ehelyett csak egyszerűen kinevetett. Így felmondtam.

Szerencsés voltam, mivel nagyon gyorsan találtam új állást. Ez teljesen más, mint ahol eddig voltam, mást is kell csinálnom, mint eddig, viszont a régi munkahelyemen megszerzett képességeimet nagyon jól tudom itt is alkalmazni. Eleinte nem tetszett az a dolog, hogy itt munkaruhában kell dolgozni, de most már ezt is megszoktam, és rájöttem, hogy nem is rossz dolog.

A legutóbbi megbeszélésen az volt a téma, hogy több embernek is szeretnének cégautót biztosítani, azonban most megszüntetik a szerződésüket a régi flottakezelő céggel, mivel több kár származott belőle, mint haszon. Azonban annak, aki megtalálja azt a céget, akivel érdemes lenne újabb szerződést kötni, biztosítva van egy autó. Micsoda ösztönzés. Kapva kaptam is az ajánlaton, mivel nagyon jól jönne egy autó, azonban nem dolgozom olyan munkakörbe, amelyhez feltétlenül szükséges lenne.

Még aznap elkezdtem keresgélni az interneten, és meg is találtam a Flottautót. Ahogyan a nevében is benne van, ez egy flottakezelő cég. Mivel az előző céggel pont az volt a baj, hogy nem hoz túl sok pénz a konyhára, ez véleményem szerint ideális lesz, hiszen többek között azzal reklámozza magát, hogy segít abban, hogy ne essünk bele a cégautó választás csapdáiba. Tehát már ez egy nagy pluszpont. De olyan témákat is felsorakoztat, mint a finanszírozás, az autóhasználat időtartama, a gumi használat és az üzemanyag fogyasztás. Ha ezekre mind odafigyelünk, akkor hatalmas költségcsökkentést érhetünk el. Ahhoz, hogy ezekről bővebb információnk legyen, regisztrálni kell egy öt részes levélsorozatra. Ez teljesen ingyenes, és nem kell mást tenni, mint megadni a saját, illetve a cég nevét, és annak elérhetőségét. Fel is regisztráltam a főnökömet, de előtte nyílván értesítettem a dologról, hogy ne érje meglepetés. Az öt nap lejárta után behívott és megkérdezte, hogy milyen más hasznos információval tudok még szolgálni, illetve érdeklődött, hogy hogyan találtam rá erre a cégre. Nagyon tetszett neki az, amit ez a cég kínál. A különböző szolgáltatásaik csomagokban jelennek meg, amelyek közül minden cégtulajdonos kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

Nagyon szurkolok, hogy ez nyerjen, amit én találtam, de szerintem igen-igen esélyes. Nem tudom, hogy a többiek mit találtak, de ilyen jót biztos nem!

Ruha Blog