Megszabadultam attól a kényelmetlen sisaktól

Emlékszem rá, hogy a régi munkámban azt utáltam a legjobban, hogy mindig viselnem kellett azt a kényelmetlen munkaruhát. Különböző építkezési helyszíneken kellett végeznem méréseket, szóval ez végül is szellemi munka volt. Ettől függetlenül a szabályzat rám is vonatkozott: csakis a megfelelő védőfelszerelésben lehettem ott jelen. Ezt ott nagyon komolyan vették, mert egy nívós, nemzetközi cégről van itt szó. A védősisak különösen kényelmetlen volt.

Szerencsére ezeket már nem kell hordanom, mióta vállalkozóként dolgozom.

Könnyen el tudom képzelni azt, hogy a régi munkahelyemen maradok a mai napig, ha nem akadok rá a topcegalapitas.eu csapatára.

Egy cégnek az alapítása meglehetősen homályos témának számított nekem akkor. Ha valaki akkoriban megkérdezi tőlem, hogy mit tudok például a kft alapítás törzstőke témakörével kapcsolatban, hát túl sokat biztosan nem tudtam volna elmondani.

Még is, akkor hogyan sikerült egy sikeres céget elindítanom?

A válasz az előbb is említett szolgáltatóban rejlik, akik többek között az olyan embereknek is segítséget tudnak nyújtani, mint én. Azokra gondolok, akik rendelkeznek egy kiváló ötlettel egy vállalkozáshoz, de az ezekhez kapcsolódó hivatalos ügyintézést tekintve tapasztalatlanok és ügyetlenek.

Ha te is ilyen vagy, akkor látogassad meg gyorsan a weboldalukat, és te is látni fogod, hogy egy cégalapításnak egyáltalán nem szükséges bonyolultnak lennie. Ennek a folyamatnak a lebonyolításában minden segítséget meg fogunk kapni. Persze bizonyos dolgokat így is nekünk kell intézni, gondolok itt például a kft alapítás törzstőke elhelyezése, de a terhek jelentős részétől meg fogunk szabadulni. Ők pontosan tudják azt, hogy egy vállalkozás megalapításához milyen dokumentumok szükségesek, és hogy hova kell azokat majd beadni.

Ruha Blog